Kirjoittajat

Me

Tätä blogia pidetään yllä muutaman ystävyksen voimin. Olemme iältämme noin 30-vuotiaita, asumme pääkaupunkiseudulla ja pyrimme mahdollisimman usein metsään pakoon kaupungin melua. Retkelle meitä houkuttelee myös tieto siitä, että tässä porukassa ruoka on poikkeuksetta erityisen hyvää!

Antti ”Päde” Mäkinen

Kulinaristinen experttimme ja tinkimätön hifistelijä on kartalla lähes minkä tahansa ruokalajin valmistuksessa. Antin mielestä “metsä on paras mauste”, mikä näkyy poikkeuksetta erinomaisena lopputuloksena Antin päästessä kauhan varteen. Antin ansiosta ruokalajit viedään loppuun asti itse paahdettua kahvia myöten. Lue Antin kirjoitukset tästä!

Jussi Valle

Yllättävien tietojen erikoisasiantuntijana Jussi pystyy luettelemaan päästään hämmästyttävällä tarkkuudella muun muassa erilaisten mausteseosten ainesosat ja niihin sopivat makuparit. Jussin herrasmiestaidot ja -olemus säilyy metsässä pitkiäkin aikoja eikä niitä lannista sade tai pohjoistuuli. Lue Jussin kirjoitukset tästä!

Kimmo Koivisto

Ilman Kimmoa emme olisi koskaan selviytyneet cpanelista tai xml sitemapista. Kimmon päästessä vauhtiin ruoka myös toisinaan nautitaan hieman jäähtyneenä – ovathan upeat kuvat blogimme tärkeintä antia! Vaelluksillakaan Kimmo ei tingi ateriakokonaisuuden tasosta, ja eräällä reissulla UKK-puistossa kuulimmekin autiotuvalla huhua muutama päivä aiemmin tavatusta nuoresta miehestä, joka jaksoi kantaa oluita mukanaan erämaan sydämeen. Lue Kimmon kirjoitukset tästä!

Mikko Miettinen

Mikko vastaa porukkamme erä- ja pompöösiasioista toimien samalla retkikunnan arvonsa tuntevana lääkärinä. Vanha partiolainen metsämies tietää kaiken suolasta eikä herran seurassa tule varmasti pula puheenaiheista. Välillä latinaa puhuvan Mikon erityisosaamisalue liittyy ehdottomasti äyriäisruokien valmistukseen. Lue Mikon kirjoitukset tästä!

Simo Pynnönen

Simo on Bonfire Appetit -blogin moottori, joka käynnistää säännöllisen epäsäännöllisesti koko porukan tuottamaan sisältöä eli retkeilemään kauniisiin paikkoihin hyvässä seurassa – unohtamatta erinomaista ruokaa. Simon bravuureihin kuuluu retkillä tapahtuvat yllätykset kuten vaikkapa mustikkapiirakan esiin vetäminen Anterinmukan tuvan takasta saunan päälle. Lue Simon kirjoitukset tästä!

Uskomme vakaasti, että vaikka metsä saa lähes poikkeuksetta ruoan kuin ruoan maistumaan normaalia paremmalta, ansaitsee hyvä retki aina arvoisensa laadukkaan ruoan. Tässä blogissa kirjoitamme kokemuksistamme ja jaamme vinkkejä muille retkiruokailusta kiinnostuneille. Haluamme levittää hyvän ruoanlaiton kulttuuria ja kannustaa ihmisiä kokeilemaan rohkeasti uusia reseptejä – joko erätulilla tai vaikka aluksi kotikeittiössä. Kaikki julkaisemamme reseptit ovat testattuja ja hyväksi havaittuja!

Live-tunnelmointia syötetään Instagramiin suoraan retkiltä matkapuhelinverkon puitteissa – seuraa meitä ja pysyt ajan hermoilla!

Otamme mielellämme vastaan myös ehdotuksia testaamisen arvoisista resepteistä, ruoanlaittovälineistä ja -tavoista! Tavoitat meidät kommenttikentän kautta tai sähköpostitse.

Ryhmäkuva_001

Bloggaajat BfA:n 1-vuotissynttäreillä. Kuvan meistä otti Susanna ”Suski” Oksanen.