Parasta juuri nyt

Herran kukkarossa.

Siltä välillä tuntuu, kun elelee retkiruokabloggaajan vaimona. Bonfire Appétit -poikien lähipiiri on saanut hemmottelua kerrakseen koko kuluneen talven ja kevään ajan, kun äijät ovat suunnitelleet kolmen ruokalajin retkimenuita juomineen ja hoitaneet kauppareissut ja kokkailut keskenään. Me vaimot, tyttöystävät ja kaverit olemme voineet vaan kaivaa makuualustat ja ruokailukamat esille ja asettaa peppumme mukavasti nuotion äärelle.

retkiseurue

Poikkeusta ei tehty myöskään viime viikonloppuna, kun suuntasimme ennätysisolla porukalla Nuuksion Vääräjärvelle. Ohjelmassa oli kreikkalainen dinneri, evästä varattu pienelle armeijalle ja alkukesän aurinkokin paikalla luomassa lämpöään.

lihavartaat

Retkien kasvanut määrä on ollut eräilystä itsekin nauttivalle vaimolle tervetullut lisä arkeen. Bloggaajien tekemisen intoa ja onnistumisen riemua on ihan huippua seurata vierestä, ja vielä siistimpää siitä tekee blogin saama vastaanotto. On mahtavaa huomata, että luontoa ja hyvää ruokaa fiilisteleviä tyyppejä löytyy niin paljon, ja että blogia fanittavat muutkin kuin vain omat kaverit.

chihuahua

Reseptejä kreikkalaishenkiseltä retkeltämme on luvassa varmasti tulevissa postauksissa, mutta sen voin jo nyt sanoa, että AUM, hyvää oli! Ja nälkä lähti. Sama virsi on kuultu tällä tontilla jo aika monta kertaa, mutta pakko se on taas mainita: ei ole mitään parempaa kuin metsä, kaverit ja hyvä ruoka ja juoma – mielellään vielä kolmen kombona.

Kiitos BFA:n huippukokeille ja parhaalle seuralle huipusta kesän avauksesta! Ja pahoittelut niille kolmelle muulle seurueelle, jotka joutuivat viettämään sunnuntainsa viisitoistahenkisen possemme kälätystä kuunnellen. Toivottavasti saitte edes ideoita retkiruokailuun, jos ei muuta. ;)

ystävä

Comments

comments