Tästä se lähtee

Näin.

Yli vuoden huolellisen (tai huolettoman) suunnittelun tuloksena meillä on nyt blogi johon dokumentoida retkiruokakokemuksia. Aika paljon hyväksi havaittuja reseptejä on tullut jo testattua joten alkuun päästään varmasti niitäkin dokumentoimalla.

Ruokailussa on itsessäänkin jo jotain maagista. Kuinka erilaisia raaka-aineita ja mausteita sekoittamalla saa muodostettua mitä moninaisimpia makukokonaisuuksia. Retkellä jokainen ruoka maistuu vielä kotikeittiötä paremmalta – liekö kyse sitten havunneulasista, kovemmasta nälästä, ulkoilmasta tai jostakin muusta.

Ruoanlaitto metsässä on myös omanlaisensa nautinto: fiilis keittoa lusikoidessa on aivan eri, kun on ensin perannut jäisen hummerin -10 asteen pakkasessa paljain käsin (tarina tästä tulossa). Ruoanlaittovälineistö on kotikeittiötä huomattavasti rajatumpi joten tehdessä oppii ajan myötä soveltamaan mitä erilaisimpia tekniikoita. Hiljalleen taidot karttuvat ja mieli vaatii yhä vaikeampia haasteita.

Tämän blogin tarkoituksena on tarjota vinkkejä retkiruoista, joilla ei tarvitse pelätä annoskateutta.

The best is yet to come.

Comments

comments